QB, la central que desapareix, com la pols

QB és la síntesi perfecta entre innovació tecnològica i disseny.Impacte visual mínim

Pot encastar-se completament a la paret i la porta, l’únic element a la vista, s’integra amb la paret on està encastada pintant-la del mateix color; d’aquesta manera, es conserva l’arquitectura i l’estètica original de l’edifici.


Silenci màxim

La nova QB és el resultat perfecte d’elements combinats sàviament per tal de garantir una incidència acústica mínima que permet l’ús de la central en qualsevol moment del dia.


QB respecta les normes acústiques i termo-tècniques

Sense comprometre la classe energètica ni les característiques d’aïllament acústic i tèrmic de les construccions.


Manteniment senzill i mínim

Gràcies al revolucionari sistema de filtració ciclònica d’el·lipsi (patentat), la QB compacta la pols, reduint al mínim la freqüència de manteniment.


Caixa de paret

Caixa fabricada amb xapa conformada tractada en calent i pintat epoxídic certificat per a 1000 hores de brisa salina, oferint així la màxima protecció contra els agents atmosfèrics (IP55)*. Té una profunditat total de 23,5 cm (amb la porta inclosa). Està preparada per a la connexió elèctrica, facilitant la instal·lació de la central.


Porta

D’obertura reversible. Inclou una ranura d’expulsió d’aire per a instal·lacions en exterior.

Inclou una junta estanca incorporada a la caixa contenidora.


Central QB Q200

Innovadora, completament inspeccionable. Inclou una entrada tangencial i un compartiment ciclònic amb deflactors per a la conducció de la pols i un cartutx-filtre ovalat d’alta capacitat filtrant. Un únic element tanca i aïlla la central, mitjançant un sistema de fixació per imants que permet dur a terme les operacions de manteniment de forma ràpida i garanteix baixos nivells de soroll. La central d’aspiració centralitzada QB Q200 es pot afixar a la paret com les centrals d’aspiració centralitzada tradicionals del sistema TUBÒ o integrada, dins d’una caixa metàl·lica amb porta reversible, que es col·loca durant la pre-instal·lació del sistema.

Les principals característiques de QB Q200 són:

  • Instal·lació a la paret, com les centrals d’aspiració centralitzada tradicionals, o instal·lació encastada amb muntatge durant la pre-instal·lació del sistema.
  • Motor d’aspiració amb arrencada electrònica Soft Start, allotjat en un compartiment insonoritzat específic. Targeta electrònica amb transformador de 230V a 12V per a la línia elèctrica de les preses i filtre d’interferències EMC de conformitat amb les normes de la CE.
  • Entrada tangencial de la pols i sistema ciclònic amb deflactors per a dirigir la pols cap el contenidor.
  • Contenidor de recollida de pols ecològic, extraïble i amb un dispositiu de tancament adhesiu, per a garantir la màxima higiene.
  • Cartutx-filtre de polièster de gran superfície filtrant i que es pot rentar.
  • Vàlvula de seguretat integrada.
  • Manteniment frontal, amb un sistema d’obertura i tancament fàcil mitjançant imants que permet accelerar les operacions de manteniment  ordinari d’una manera extremadament pràctica.
  • Sistema de fixació de la central QB Q200 a la caixa contenidora mitjançant un sistema de cargols preparats i que actuen des de l’interior de la central.
  • Baix nivell sonor (58db) y grau de protecció elèctrica IP55 (amb expulsió d’aire mitjançant canonada).


També li poden interessar les línies STUDIO, CLASSIC, PERFETTO i PERFETTO INOX.

I per a completar la seva instal·lació escolli les preses d'aspiració i els accesoris.