Línia Perfetto TPA-TP: L’evolució del concepte d’aspiració

 
La línia Perfetto TPA-TP representa el concepte de sistemes d’aspiració centralitzada d’avantguarda.Per fi, una eina de treball versàtil i amb una interfície d’ús senzill, nascuda per a respondre a les exigències funcionals d’una clientela dinàmica i sofisticada, i que permet tan a l’instal·lador com a l’usuari interactuar amb la màquina de forma fàcil i immediata.


És la confirmació de l’experiència d’Aertecnica que, des de fa 25 anys, realitza esforços enormes en investigació i tecnologia, garantint als instal·ladors un producte fiable, silenciós, d’instal·lació ràpida i amb un manteniment reduït.


A més de les característiques incloses (com l’entrada tangencial, el sistema d’arrencada Soft Start, el filtre rentable i el sensor de temperatura), la línia Perfetto TPA i TP ofereix una sèrie d’avantatges tècnics que milloren la seva eficiència i augmenten la seva practicitat.


El disseny al servei de la funcionalitat

La Línia Perfetto TPA-TP aconsegueix un equilibri perfecte de tecnologia i disseny gràcies a un seguit de característiques funcionals que beneficien tant a l’instal·lador com a l’usuari final.


Disseny

Una estètica fascinant i de línies marcades. L’autèntica bellesa d’un disseny funcional unit a una estàtica que va més enllà de qualsevol moda. Material resistent.


Doble expulsió d’aire (dreta/esquerra)

Permet la màxima flexibilitat d’instal·lació, independentment de la posició de la central.


Protecció elèctrica IP

Les centrals TPA-TP estan certificades amb un alt grau de protecció, segons el model (veieu les fitxes tècniques)


Silenci

Gràcies a l’ús de materials d’alta qualitat i a una optimització del compartiment tècnic del motor, s’ha reduït encara més el soroll.


Display AVI de visualització instantània

Situat a la part frontal de la central. És un instrument racional i de fàcil lectura, amb indicacions clares i senzilles de comprendre, gràcies a un seguit de símbols i paràmetres que comuniques immediatament l’estat de funcionament de la central.


Sistema de comunicació ModBus

Les centrals TPA i TP inclouen un sistema de comunicació ModBus que es pot interconnectar amb els sistemes domòtics més habituals del mercat.


Alt grau de resistència als agents atmosfèrics

La central està fabricada amb materials d’alta resistència als que s’aplica una pintura que garanteix i certifica 1000 hores de brisa marina. Es pot instal·lar a l’exterior.


Doble entrada de pols

Possibilitat de connectar la xarxa de canonades a la central tant al costat dret com a l’esquerre.


Presa d’aspiració integrada

Les centrals TPA i TP inclouen una presa d’aspiració integrada a la part frontal de la màquina.


APF System (Sistema d’Auto-neteja del Filtre)

Hem patentat un innovador sistema de separació de la pols mitjançant la vibració. Redueix les tasques de manteniment i manté la capacitat d’aspiració de la central als nivells òptims durant més temps. (NOMÉS PER ALS MODELS TPA)


Suport Quick Fix

El suport amb sistema de fixació frontal permet realitzar la instal·lació en espais molt reduïts i millora l’estabilitat de l’afixació a la paret.


Butxaques laterals multi-funció

Pràctiques i còmodes per a guardar el manual d’instal·lació I les bosses de recanvi. (excepte en els models TP1A-TP1)


Agafadors ergonòmics

Els agafadors faciliten les operacions d’obertura i extracció del contenidor de pols.


Clean Bag

Bosses de recollida de pols amb un sistema de tancament hermètic que evita completament el contacte directe amb la pols.


Contenidor de pols

Sistema de posar i treure fàcil, amb la possibilitat d’obrir parcialment el contenidor per tal d’accionar el sistema de tancament hermètic de la bossa Clean Bag.


Sistema de bloqueig de la bossa Clean Bag

Sistema de fixació ràpida de la bossa Clean Bag al contenidor de pols mitjançant clips de pressió.


Aertecnica combina la complexitat de la tecnología amb la facilitat d’instal·lació i ús, creant un sistema d’aspiració centralitzada al servei dels seus instal·ladors.

Tornar a ASPIRACIÓ CENTRALITZADA DOMESTICA

També li poden interessar les línies STUDIO, CLASSIC, PERFETTO INOX i la central encastable QB.

I per a completar la seva instal·lació escolli les preses d'aspiració i els accesoris.