PRESES D'ASPIRACIÓLa gamma de preses d’aspiració centralitzada Aertecnica, elegants i adaptables a qualsevol espai, proposa dissenys i colors que es combinen a la perfecció amb els de les principals marques de mecanismes elèctrics del mercat.


         


  

 

Els motius de l’èxit de les preses d’aspiració d’Aertecnica


Des del 1992, és la primera patent Aertecnica registrada a Itàlia que ha revolucionat el sector de les preses del sistema d’aspiració centralitzada.


  • Disseny atractiu
  • Compatibles amb els marcs embellidors dels principals fabricants d’interruptors elèctrics.
  • Obertura fàcil I ergonòmica
  • Compactes I robustes
  • Durabilitat

Excel·lència tecnològica


Des d’un punt de vista tècnic, Aertecnica va ser la primera marca en trobar la solució per a una fixació perfecta de la presa a la paret.

Fabricades amb material termoplàstics d’alta qualitat, les preses Air (avui, New Air) són fortes i rígides per tal d’evitar flexions que puguin generar pèrdues d’aire en el sistema.

La doble junta OR assegura una estanqueïtat perfecta entre la presa i la contrapresa, fins i tot si la contrapresa no ha quedat ben bé al ras de l’enguixat.

Totes aquestes característiques garanteixen un perfecte funcionament del sistema.

   PRACTICO, netejar mai no ha estat tan fàcil.

PRACTICO és l’evolució del sistema d’aspiració centralitzada TUBÒ. La mànega que es fa servir per a la neteja s’amaga dins de les parets de la vivenda. Tot el sistema d’aspiració, dins d’una presa.

Avantatges de PRACTICO

1.CÒMODE: no cal carretejar, enrotllar ni acomodar la mànega després de la neteja.

2.RÀPID: una neteja encara més ràpida. Amb un simple moviment, sobre la portella i es treu la mànega. PRACTICO està llest per a ser utilitzat.

3.COMPACTE: la mànega s’oculta a la paret, no fa falta cap traster.


Per a més informació, descarregueu-vos el nostre catàleg de preses d’aspiració centralitzada.