Tot està net i respirar és sa


EUKAC aspiracio centralitzada esquema vivenda

El sistema d'aspiració centralitzada està format per TUBS  situats sota el paviment, dintre de les parets o per sobre del fals sostre, PRESES DE PARET i una CENTRAL D'ASPIRACIÓ col·locada a una habitació separada, cap a  la que es condueix al pols aspirada, evitant la re-introducció de bacteris i pols prims a l'aire, principal causa de al·lèrgies i trastorns del sistema respiratori.
L'us de sistemes d'aspiració centralitzada redueix dràsticament el percentatge d'al·lergens a l'aire i, per tant, també les patologies derivades d'ells, com ara: rinitis al·lèrgiques, refredats, dificultats respiratòries o asma.

Això es debut a que el sistema d'aspiració centralitzada, a diferencia de l'aspirador tradicional, elimina completament la re-circulació de les pols prims gracies a la seva major capacitat d'aspiració i, especialment, gracies a que l'aire aspirat mai es re-introdueix als ambients tractats, sinó que la recollida de pols es produeix a la central situada a un local de servei separat del lloc en el que es realitza la neteja.

AVANTATGES
Pràctic:
La mànega, lleugera i manejable, garanteix una màxima funcionalitat al arribar fàcilment a tots els racons de la casa.
Potent:
La potencia d'aspiració de TUBÒ es superior a la d'un aspirador tradicional, amb el que el ambient es beneficia de una neteja mes precisa i duradora.
Silenciós:
La central d'aspiració centralitzada, instal·lada a un local de servei o al exterior, permet utilitzar el sistema amb total llibertat i a qualsevol hora.
Higiènic:
El sistema TUBÒ d'Aertecnica elimina completament la pols i els seus al·lergens de les nostres vivendes i de les nostres vies respiratories.
Innovador:
El sistema de auto-neteja APF System redueix el número d'operacions de manteniment del filtre, mantenint les màximes prestacions d'aspiració de la central durant més temps.
Modern:
Una xarxa de canonades de plàstic instal·lades sota el terra i en les parets de l'edifici constitueix la línia d'aspiració de la pols connectada a la central d'aspiració.
Preu:
Molt més barat del que pensa.


Sempre es pot instal·lar un sistema d'aspiració centralitzada.
L'aspiració centralitzada no es un article de luxe que només es pugui instal·lar a grands vivendes. També es possible instal·lar un sistema d'aspiració centralitzada (i beneficiar-se de les seves advantatges) a pisos nous i reformats, amb i sense obres.

Truquins i comentarem, sense cap compromís, la manera d'instal·lar un sistema d'aspiració centralitzada a casa seva, a la seva oficina, al seu taller, etc.

I per que TUBÒ d'AERTECNICA?

Aertecnica es l'empresa líder mundial al seu sector.


Aertecnica dissenya i produeix directament gran part dels components del seu sistema d'aspiració centralitzada TUBÒ. Tot el sistema es "100% made in Europe", elaborat en fàbriques propies o de la zona.

Tota la producció d'Aertecnica presenta una qualitat global” i està certificada pels organismes més prestigiosos: 


        


Aertecnica va ser la primera empresa del sector en tenir la doble certificació de qualitat i medi-ambient ISO 9001 e ISO 14001
I, a més a més de comptar amb el marcatge CE, compta amb la certificació alemanya Geprüfte Sicherheit.
Totes les canonades i accesoris de pvc cumpleixen amb la normativa de l'IIP, Istituto Italiano dei Plasitici.

El sistema d'aspiració centralitzada d'Aertecnica ha aconseguit també superar les probes que li permeten vendre als mercats emergents del moment:

  • La China Compulsory Certification, que permet vendre els seus productes dintre del mercat xinés.
  • La certificació UL per a vendre el seu sistema al Canadá i als Estats Units.
  • La certificació iNmetro per a vendre al Brasil.


Al llarg dels anys, Aertecnica ha recorregut un camí de desenvolupament progressiu fins convertir-se en la empresa líder del seu sector, gracies a la seva capacitat de oferir sempre solucions de avantguarda.


Un compromís que neix de la voluntat d'expressar valors lligats a la protecció del medi ambient en el que vivim. Millorar la qualitat de vida als diferents espais, protegir la salut (cada vegada més amenaçada per al·lèrgies i trastorns del sistema respiratori) i el benestar de les persones: una concepció que Aertecnica concreta amb el disseny de les seves instal·lacions. 

Les necessitats de desenvolupament de la empresa es porten a terme respectant i protegint el medi ambient i les persones.

Descobreixi les solucions AERTECNICA per aspiració centralitzada domèstica, terciaria i industrial.