ASPIRACIÓ CENTRALITZADA DOMÈSTICA: Investigació, Innovació tecnológica i Fiabilitat

AERTECNICA, pionera en multitud de petites i grans innovacions tecnològiques en el món de l’aspiració centralitzada: 

 
* Sistema electrònic d'indicació de l'estat de funcionament de l'instal·lació CONTROL DISPLAY i panell indicador REMOTE, actualment evolucionats i convertits en el DYNAMIC CONTROL DISPLAY.

* Sistema de control de la potència d’aspiració POWER CONTROL.

* Sistema de posada en marxa Soft Start, un dispositiu de control electrònic que permet l’arrencada gradual del motor per tal d’estalviar energia i evitar canvis bruscos de corrent, garantint així una vida més llarga de l’equip d’aspiració centralitzada.

* La primera i autèntica CENTRAL D’ENCASTAR per a sistemes d’aspiració centralitzada: QB (central patentada).

* Entrada de pols i expulsió de l’aire en ambdós costats de la central, per tal de simplificar la feina de l’instal·lador.

* APF System (sistema d’auto-neteja del filtre), que permet reduir els treballs de manteniment del filtre, conservant durant més temps la capacitat d’aspiració òptima de la central. Es tracta d’una patent Aertecnica que aprofita l’aire aspirat per activar un ventilador que, a la vegada, posa en funcionament un mecanisme vibratori. D’aquesta manera, fins i tot la pols més fina es desprèn del filtre i es diposita al contenidor.* Bossa de recollida de pols CLEAN BAG, dissenyada amb un sistema de tancament hermètic que EVITA COMPLETAMENT el contacte directe amb la pols.

* Suport QUICK FIX amb sistema de fixació frontal, que facilita la instal·lació i millora l’estabilitat de la fixació de la central a la paret.

* Sistema de comunicació MODBUS: s’ha incorporat a la central d’aspiració centralitzada el protocol genèric ModBus, que permet interconnectar la central d’aspiració amb els sistemes domòtics més utilitzats  del mercat. La gamma de centrals d’aspiració centralitzada domèstica s’adapta a les diferents necessitats funcionals i estètiques, i a les exigències econòmiques: