Línia PERFETTO: la tecnologia intel•ligentLes característiques tècniques de la línia d’aspiració centralitzada PERFETTO trifàsica posen de manifest els seus avantatges pel que fa a la practicitat, facilitat d’ús, estalvi energètic i costos mínims de manteniment.  


Formada per un mòdul aspirant i un separador de pols connectat, la línia d’aspiració centralitzada Perfetto Trifàsica permet el treball simultani de diversos operadors gràcies a la seva capacitat d’aspiració.MÒDULS ASPIRANTS

 


Tots els mòduls aspirants estan insonoritzats i inclouen un display gestionat per una targeta electrònica intel·ligent que controla l’estat de l’equip:

  • L’absorció del motor en amperes
  • El temps màxim d’ús continuat del mòdul aspirant
  • Les hores de funcionament del mòdul aspirant
  • La temperatura de la cambra d’allotjament del motor
  • La depressió de treball en mbar

A més, els mòduls aspirants amb regulació automàtica de la depressió inclouen la posada en marxa Soft Start, que garanteix un menor consum i una depressió de treball sempre constant.


A diferencia dels sistemes d’aspiració centralitzada tradicionals, es poden connectar diversos mòduls de motor entre ells per mitjà d’un port sèrie inclòs, sense haver d’utilitzar quadres especials ni específics.


SEPARADORS DE POLS


 


Els separadors de pols de la línia Perfetto Trifàsica (de 90lt. i 150lt.) completen l’estructura de la central. 

Inclouen un sistema de protecció que evita valors de pressió massa alts i protegeix el motor gràcies a una vàlvula de compensació.


Disponibles amb o sense sistema d’auto-neteja, inclouen un display de control que permet consultar:

  • El percentatge d’ocupació del contenidor de pols
  • El percentatge de saturació del cartutx-filtre
  • La pressió de la bombona del compressor durant el procés d’auto-neteja
  • La depressió de treball en mbarLa versió amb filtres d’auto-neteja permet, a més a més, programar els cicles de neteja del filtre mitjançant un temporitzador, segons el percentatge de saturació del filtre.


Tots els separadors de la línia Perfetto Trifàsica d’aspiració centralitzada inclouen un sistema d’obertura i tancament del contenidor de pols que, gràcies a dos pedals situats a la part inferior de la màquina, facilita el buidat i les operacions de manteniment.


Tornar a ASPIRACIÓ CENTRALITZADA INDUSTRIAL

Tornar a ASPIRACIÓ CENTRALITZADA TERCIARIA

També li pot interessar la línia KOMPATTA KT.
I per a completar la seva instal·lació escolli les preses d'aspiració i els accesoris.