Sense al·lèrgia a casa

L'aspiració centralitzada Aertecnica t'ajuda a eliminar les al·lèrgies dins de casa, a respirar un aire 100% net.

I com és això?

a) Què és l'aspiració centralitzada?

Un sistema d'aspiració centralitzada el formen tubs de PVC (sota el paviment, dins de les parets o sobre el fals sostre) preses de paret i una central d'aspiració, en un quart de màquines, a l'exterior o fins i tot en un armari de la cuina, cap a la qual es condueix la pols aspirat.


b) Per què és millor l'aspiració centralitzada que els aspiradors portàtils?

Els aspiradors portàtils aspiren aire (i pols), el filtren (la majoria de les vegades mitjançant la borsa de paper que tenen dins) i el tornen a expulsar a l'espai que estem netejant. Les pols fines (com el pol·len i els excrements dels àcars) travessen els filtres i tornen a estar en circulació dins de casa nostra. Per això quan passem l'aspirador queda aquella "olor de aspirador" i hem de ventilar la casa.
L'aspiració centralitzada evita la recirculació de bacteris i pols fines i, per tant, les patologies derivades d'elles (asma, al·lèrgies, etc) i deixa l'aire de l'habitatge completament net.
A més a més, com l'aspiració centralitzada Aertecnica té entre 1,5 i 2 vegades més potència d'aspiració que una aspiradora portàtil (amb un consum menor), aspirarà més eficaçment la pols de catifes, entapissats, matalassos, roba ... tots els racons, i molt més ràpidament!

c) I amb les al·lèrgies a animals?

Amb l'aspiració centralitzada Aertecnica podràs pentinar les teves mascotes, aspirant tots els cabells i cèl·lules mortes abans que caiguin, minimitzant els efectes sobre els teus convidats amb al·lèrgies a les teves mascotes.
A les mascotes els encanta el suau i silenciós massatge de la pinta i tu no hauràs de tocar ni un pèl.

d) És indispensable fer obres per instal·lar un sistema d'aspiració centralitzada Aertecnica?

No és indispensable realitzar obres. Si s'instal·la l'aspiració centralitzada en construir l'habitatge o quan es fan reformes (bany, cuina, etc): fantàstic, perquè s'aprofita a encastar les canonades. Però si es vol gaudir dels avantatges de l'aspiració centralitzada i no es té previst fer obres, cap problema. Tenim la solució.


Si vols saber-ne més, aquest pot ser un bon començament.


Si vols començar a gaudir dels avantatges de l'aspiració centralitzada i oblidar-te de les al·lèrgies dins de casa, truca'ns it'informarem.