(reportatge revista Promateriales) Aspiració centralitzada Aertecnica a una vivenda d’alt standing dissenyada segon els principis del Feng Shui




El projecte

Gràcies a la repercussió mediàtica que te el fet de que empreses com a Microsoft, o empresaris com a Donald Trump, s’hagin servit d’ell per a triomfar en els seus negocis i protegir les seves fortunes, el Feng Shui s’està donant a conèixer en occident. També ha contribuit que grans arquitectes, com a Norman Foster o Benedetta Tagliabue, hagin dissenyat i construït edificis tenint en conta les directrius d’aquesta tècnica oriental.

El Feng Shui es una eina que converteix els espais d’una vivenda o negoci, en llocs amb l’harmonia y la pau necessaries per aconseguir els nostres objectius.



Aquesta vivenda, amb vistes al Mediterrani, esta organitzada al voltant d’un pati central cobert per un gran lucernari. Les seves principals característiques son: la lluminositat, el uso de materials nobles y colors clars, las línies rectes en el seu disseny i la preocupació pel medi ambient.

Es justament per això que es va escollir l’aspiració centralitzada Aertecnica, ja que aconsegueix una neteja més profunda i higiènica, en ments temps i amb una despesa energètica més petita.

  


El producte

Un sistema d’aspiració centralitzada es composa de tubs situats sota el paviment, dintre de les parets o sobre el fals sostre, preses de paret i una central d’aspiració, col·locada a un quartet de màquines, cap aom es condueix la pols aspirada, evitant d’aquesta manera la recirculació de bacteris i pols prims, principal causa d’al·lèrgies i trastorns del aparat respiratori (rinitis al·lèrgica, refredats, asma, etc).

Per aquest projecte es van escollir les preses d’aspiració model Tech Active, pel seu disseny minimalista i la seva robustes.

La central d’aspiració instal·lada es la X-Pert RT, novetat 2015, central de grans prestacions i mida reduïda, pensada per a grans vivendes, petits hotels, oficines, etc.

La X-PERT RT suma a les característiques de las centrals d’aspiració del sector terciari, unes dimensions més compactes, un disseny atractiu i acurat i els avanços tecnològics de les centrals domèstiques de gama alta, com el sistema de autoneteja del filtre APF, de patente Aertecnica, o el panel de comandaments con display AVI, que permet una alta interacció de l’usuari amb la màquina (coneixer el estat del contenidor de pols, del filtre, del motor, les hores de treball, programar el cicle d’autoneteja del filtre, etc.). Tot el sistema es compatible con la domòtica de la vivenda.



La nova X-Pert RT es el resultat del treball de I+D que Aertecnica ve desenvolupant des de fa 30 anys.